Worldreader wins the US Library of Congress 2023 Literacy Award ➤ https://bit.ly/4825npJ

Blog

Worldreader i Barça — Llibres per a tothom

By

"http://millionbooks.worldreader.org Hi ha 200 milions de nens a l'Àfrica subsahariana que mai han llegit un llibre. Això és degut a que moltes vegades els llibres no els hi arriben, i els que ho fan, normalment estan passats de moda i són culturalment irrellevants. Amb tant poc com 4 euros. Segueix els passos que trobaràs més avall i sigues el primer en ajudar a enviar 1 milió de llibres digitals a l'Àfrica!"

Let’s Help Worldreader and Barça Send One Million E-books

By

"http://millionbooks.worldreader.org Worldreader and FC Barcelona are teaming up to send one million e-books to the children of Africa. For $5 you can send an e-book to a child so he or she can improve his life. Let's be the first in history to do this together-- please share this video with your friends."

¡Enviemos 1 millón de libros electrónicos a África!

By

"http://millionbooks.worldreader.org En el África subsahariana hay 200 millones de niños y niñas que jamás han leído un libro propio. Y eso es porque a menudo los libros no les llegan, y los que llegan con frecuencia están desfasados, son irrelevantes o simplemente nada interesantes. Por tan solo 4 Euros, puedes enviar un e-book a un niño en África. Colaboren con Worldreader y la Fundació FC Barcelona, envíen este video a unos amigos, y vamos a cambiar el mundo. #BeThe1st"